Waterfront | Algarve

This project is located on the waterfront line on the western Algarve, Portugal, this innovating contemporary turnkey project offers a unique balance between design and functionality. By using cutting edge lines mixed with unconventional forms, linked to a pool transformed in a water sculpture, was created this new concept of living. 
Coming from the parking area, a floating bridge over the garden area leads to the main entrance door opening to the entrance hall, which includes on the right side some functional wardrobes, and on the left side a guest cloakroom. Right in front, the living space consists in a stunning 96 sqm. Open-plan area with large sliding windows/doors, from floor to ceiling, opening onto the main terrace with impressive uninterrupted sea views. The kitchen/ dining area is submerged with light with its patio on the north side and its sliding windows to the south leading directly to a spacious and cozy covered terrace and its built-in barbecue with sink. The contemporary bespoke kitchen with its functional island is fitted with white lacquered doors, high quality worktop and Miele appliances. All bedrooms are ensuite and the multi purpose room can be fitted according of the individual need.